Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Melepaskan Maggi

Bermula di Switzerland dan diselesaikan di Malaysia setelah berdikari, Maggi lebih disukai untuk barang makanan yang disukai oleh rakyat Malaysia seperti mi cepat dan perasa. Kejayaan kami menghasilkan Rare metal untuk Hadiah Nama Jenama Putra 2019 pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia menikmati penggunaan Maggi kerana makanan dan produk yang halal menjadikan resepi nasi minyak mudah.

Perkara Maggi

Maggi terkenal dengan mee cepat terkenal kami yang boleh hadir dalam pelbagai rasa seperti kari dan unggas. Sos tiram dan cili kami boleh dijadikan bumbu atau menambah rempah untuk makanan anda. Penyediaan makanan menjadi mudah dengan kiub pembawa dan CukupRasa, dan kami juga mempunyai spageti cepat dan disatukan untuk nasi biryani dan campuran sambal untuk kebaikan anda.

Resipi Pergi Anda

Berbagai hidangan disediakan untuk anda dihasilkan dengan mudah dengan produk Maggi. Sekiranya anda mencari resipi unggas, rendang unggas kami tidak sukar untuk dibuat dengan rempah CukupRasa. Kami mempunyai hidangan dengan pelbagai daging. Sebagai contoh, formula daging lembu dan brokoli kami dibuat dengan enak dengan sambaran dari sos tiram kami.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Dengan CukupRasa ini, anda dapat membuat hidangan nasi yang enak dan cepat dalam keadaan meringankan, seperti hidangan goreng Cina kami. Terdapat resipi untuk ikan dan kerang, seperti menu udang kami yang diselitkan dengan rasa pedas dan masam dari MAGGI Tomyum Paste. Sekiranya anda ingin membuat makanan sihat untuk orang yang anda sayangi, kita pasti mempunyai resipi sayur-sayuran seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin.

Gaya Dunia dengan Maggi

Masakan di seluruh dunia boleh disediakan di rumah anda dengan Maggi. Cuba resipi kami untuk item makanan Amerika seperti mac dan keju atau meatloaf, atau mungkin jenis dari Timur anda seperti ayam kung pao dan daging tumis dengan campuran kami. Buat unggas teriyaki yang cepat dengan resipi untuk mendapatkan citarasa Cina, atau gunakan sos kami dan bawa kiub untuk membuat nasi ayam dada ayam peribadi anda.

Makanan Istimewa dengan Maggi

Barang dagangan Maggi sangat disukai di seluruh dunia sehingga ini dimasukkan ke dalam hidangan pencuci mulut dalam beberapa aspek di seluruh dunia. Puding beras India konvensional dengan susu keseluruhan yang dikenali sebagai kheer telah menggabungkan mi cepat Maggi. Lebih-lebih lagi, tukang masak rumah juga telah berusaha untuk merawat resipi berkualiti seperti kerepek kentang dengan item Maggi.

Trik dan petua Maggi

Petua dan trik kami adalah untuk mengoptimumkan makanan memasak anda untuk menjadikan anda lebih banyak masa bersama keluarga. Maggi dapat membantu anda menemui pasta terbaik, menggoreng makanan laut secara profesional, atau menjadikannya menjimatkan, masa dan kesihatan anda dengan betul. Anda juga dapat memahami lebih banyak tentang merosakkan rumah anda untuk membantu anda mempunyai kawasan memasak yang baik di rumah anda sendiri.

Maggi Ketika Pilihan Anda

Untuk menyediakan makanan dengan cepat dan berjaya, pilih barang Maggi sekarang. Barang-barang kami akan membuat beberapa resipi lazat lengkap dengan cara yang boleh dilakukan yang harus anda buat resipi dengan bahan-bahan yang ditawarkan di rumah anda sendiri. Koleksi resepi nasi minyak berkualiti kami juga dapat merangsang petua untuk membuat makanan dengan mudah apabila anda mendapati diri anda tidak pasti apa yang harus anda sediakan pada waktu pagi, makan tengah hari atau makan malam.